27й Міжнародний туристичний салон «Україна» - UITM’2020
30 вересня - 2 жовтня 2020 • Україна, Київ, МВЦ, Броварський пр-т, 15, павільйон 4

Дороги вина та смаку

Дороги вина та смаку Української Бессарабії – новий туристичний продукт Одеської області


3 жовтня 2019 
10.30-13.30
 
Конференц-зал № 17, павільйон №4

1.PNG
Мета: Презентація винно-гастрономічного маршруту Дорога вина та смаку Української Бессарабії, створеного за підтримки Проекту Європейської Комісії «Підтримка системи географічних зазначень в Україні» за європейськими вимогами до якості послуг та безпеки гастрономічних туристів. Обговорення потенціалу еногастрономічних турів для національного туризму.

Модератор: Іван Ліптуга, Президент Національної туристичної органiзації України.
 
Спікери:
  1. Саверіо Савіо, Керівник Проекту Європейської Комісії «Підтримка розвитку системи географічних зазначень в Україні» (Проект ГЗ).
  2. Олена Мотузенко, Національний експерт Проекту ГЗ з географічних зазначень та гарантованих традиційних особливостей продуктів харчування, з питань еногастрономічного туризму. Презентація Дороги вина та смаку Української Бессарабії.
  3. Юлія Пітенко, Лідер міжнародного руху «Слоу Фуд Україна».
  4. Федеріко Маттеі, Голова проектів та міжнародних відносин в Slow Food International (Італія). «SLOW FOOD TRAVEL» - європейський досвід для розвитку еногастрономічних туристичних маршрутів. 
  5. Алла Плачкова, Національний експерт Проекту ГЗ з розвитку сільських територій, співвласниця Сімейної виноробні «Колоніст». Презентація еногастрономічної туристичної пропозиції Сімейної виноробні «Колоніст».
  6. Юрий Шелехов, заступник Генерального директора ТОВ «ПТК Шабо». «Центр культури вина Шабо» - унікальний об’єкт винного туризму.
  7. Євгенія Ніколайчук,  Національний експерт Проекту ГЗ з географічних зазначень. Організація винних турів в Україні: досвід та перспективи.
  8. Олександр Паларієв, керівник агроекологорекреаційного  кластеру «Фрумушика – Нова».
  9. Оксана Кузнєцова, Генеральний директор Асоціації «Туризм Одеси». Івенти, як інструмент підвищення продажів  еногастрономічних турів.
  10. Сергій Русєв, Засновник виробництва м’ясних делікатесів «Балканські Ястія».  Місто Болград – як унікальна еногастрономічна дестинація.
  11. Єгор Стефанович, Керівник проекту «ZRUCHNO.TRAVEL». Просування еногастрономічного туристичного продукту в Інтернеті та соціальних мережах.
  12. Лариса Титикало – власниця контактної козиної ферми «Бринзарня» та гостьового дому «Куба-далеко» пгт Приморське, « Відпочинок на морі у поєднанні з сільським зеленим туризмом».

Практична частина «В2В»: презентація  еногастрономічних туристичних пропозицій учасників Дороги вина та смаку Української Бессарабії для  представників туристичного бізнесу від виробників унікальних українських продуктів та вин.  
Майстер клас з дегустації вин від Сімейної виноробні «Колоніст», м’ясних делікатесів  «Балканські Ястія», сирів «Щедра Околиця», еногатрономічних «кошиків» від агрокластеру «Фрумушика-Нова» та контактної козиної ферми «Бринзарня».
Модератор: Валерія Бондаренко, Національний експерт Проекту ГЗ з Доріг вина та смаку, директор ТО «Славута».

Запрошуються представники туристичного бізнесу!

Обов’язкова акредитація за  посиланням