26 Міжнародний туристичний салон «Україна» - UITM’2019
жовтень 2019 • Україна, Київ, МВЦ, Броварський пр-т, 15

Ділова програма Ukrainian Hospitality Days

2-(1).PNG
Панельна дискусія № 1. Управління якістю в туризмі і гостинності. Сталий розвиток дестинацій через комплексне інтегроване впровадження міжнародних стандартів якості, екологічності та соціальної відповідальності усіма зацікавленими сторонами.

03 жовтня 2018 
13:00 – 15:00
 
Організатори: Premier Expo / NTOU / SGS
Модератор: Іван Ліптуга - Президент НТОУ.
 
Ключовий спікер: Пітер Хвідберг (Peter Hvidberg) - Глава глобальної програми SGS Group по сертифікації і вдосконалення бізнесу в сфері подорожей і гостинності (Швейцарія).
Certification and Business Enhancement Global Head, Travel & Hospitality Solutions.
 
Учасники панельної дискусії:
  • Віталіна Мартиновська - Заступник директора департаменту туризму і курортів МЕРТ;
  • Тетяна Ткаченко - Завідуюча кафедрою туризму і рекреації КНТЕУ, д.е.н., професор, заслужений економіст України;
  • Наталія Роскладка - Відповідальний секретар технічного комітету стандартизації ТК 118 "Послуги торгівлі, ресторанного господарства, туристичні та виставкові", Професор кафедри туризму і рекреації КНТЕУ.
  • Оксана Костенко - Керівник програми сертифікації систем і послуг СЖС Україна.
  • Оксана Калініна - Менеджер програми сертифікації бізнесу в сфері туризму і гостинності СЖС Україна.


3-(1).PNG

Панельна дискусія №2.  Робіть з їжі культ! Гастротуризм, як національна ідея гостинності.

04 жовтня 2018
11:00 – 13:00
 
Організатор: Premier Expo/ НТОУ / Fontegro
 
Модератор: Іван Ліптуга – Президент НТОУ
 
Ключовий спікер:
Анна Зеленохат – засновник міжнародного конгресу шеф-кухарів FONTEGRO UKRAINE
 
Учасники панельної дискусії:
  • Ярослав Андрєєв – експерт програми ЄС зі створення системи захисту географічних найменувань в Україні.
  • Мотузенко Олена – доцент кафедри географії України КНУ імені Тараса Шевченка, Директор магістерської українсько-італійської програми подвійного дипломування "Географія еногастрономічних ресурсів в рекреації і туризмі".
  • Надія Ведмідь - Доктор економічних наук, декан факультету ресторанно-готельного і туристичного бізнесу Київського національного торговельно-економічного університету, директор громадської спілки «Український кулінарний союз».
  • Юрій Приємський – шеф-кухар ресторану “Odessa”, м. Київ;
  • Олексій Чумак – директор ринку "Столичний", м. Київ
  • Перт Григор'є – фермер, "Агроексперт Трейд" (спаржа)
  • Ярослав Мовчун – фермер, "Озеряна" (ягідна ферма)
  •  
4-(1).PNG

Панельна дискусія №3.  Брендинг дестинації – ключовий елемент маркетингу територій.
 
04 жовтня 2018
15:00 – 17:00
 
Презентація проекту IDS Borjomi – «Моршинська Міста».
 
Організатор: Premier Expo / НТОУ
 
Модератор: Іван Ліптуга – Президент НТОУ, Президент РТО «Туризм Одеси».
 
Ключовий спікер:
Тетяна Жданова – Керівник проекту «Туристичний бренд України», директор агентства корпоративного брендингу “Brandhouse”.
 
Учасники панельної дискусії:
  • Марина Соловйова – керівник департаменту комунікацій IDS Borjomi Ukraine
  • Антон Тараненко – керівник управління туризму і промоції Київської міської державної адміністрації;
  • Юлія Згурська – заступник директору департаменту міжнародної співпраці Харківської міської ради;
  • Ліна Остапчук – начальник управління туризму Львівської міської ради;
  • Ганна Колєда – заступник директора КП «Агентство розвитку Дніпра»