28й Міжнародний туристичний салон «Україна» - UITM’2022
Зустрінемось після перемоги! • Україна, Київ, МВЦ, Броварський пр-т, 15

Названо головні туристичні тенденції на 2019 р.

news
Експерти Lonely Planet назвали головні тенденції в області подорожей в 2019 році.
Названо головні туристичні тенденції на 2019 р.
На думку фахівців, у туристів буде особливо затребуваний культурний відпочинок, спа-процедури і поїздки поодинці.

На думку експертів видання, все більше людей останнім часом відмовляються від пригод в дикій природі на користь культурного проведення часу, знайомства з мистецтвом та історією того чи іншого міста, села, регіону. Крім того, в наступному році буде зростати популярність оздоровчих турів, покликаних допомогти впоратися зі стресом. Спа-центри, покликані покращити здоров'я своїх клієнтів, цілком можуть перейти від звичних процедур до гіпнотерапії, тобто використання гіпнозу і психотерапії.

Ще одна очевидна тенденція - зростання числа тих, що подорожують самі. При цьому найпопулярнішими у соло-туристів можуть стати Індія, США, Нова Зеландія і Італія. Замість поїздок великою компанією, туристи віддадуть перевагу поїхати кудись з близькими. Кількість сімейних поїздок виросте в 2019 році, відзначають експерти.

Для тих, хто все-таки не готовий відмовитися від природи на користь цивілізації в 2019 році можуть вибрати один з круїзів з відвідуванням декількох пунктів призначення без розвиненої туристичної інфраструктури. Одним з таких варіантів називається круїз на Соломонові острови в Тихому океані. Незалежно від того, що мандрівники шукають в поїздці, в 2019 році буде як ніколи сильне бажання не слідувати за натовпом. При цьому туристи все частіше хочуть поїхати за незаїждженими маршрутами, щоб побачити не розкручені пам'ятки.

Раніше свої прогнози на 2019 рік щодо трендів у сфері подорожей дав онлайн-сервіс бронювання Booking.com. Зокрема, основними тенденціями на майбутній рік названі пізнавальні поїздки, зростання популярності мобільних пропозицій по організації подорожей і дослідження туристами маловідомих куточків.

www.otpusk.com