28й Міжнародний туристичний салон «Україна» - UITM’2022
Зустрінемось після перемоги! • Україна, Київ, МВЦ, Броварський пр-т, 15

Оголошено дати домініканського джазового фестивалю DR Jazz Festival

news
Стали відомі дати та місця проведення щорічного джазового фестивалю DR Jazz Festival XXIII, який традиційно привертає величезну кількість відвідувачів, які приїжджають послухати кращих міжнародних та місцевих джаз-виконавців.
Оголошено дати домініканського джазового фестивалю DR Jazz Festival
Цього разу фестиваль відбудеться в п'яти містах і, як і в минулому році, стартує 30 і 31 серпня в містечку Лос-Естаблос, Кап-Кана, далі переміститься в Сантьяго (25 жовтня) і Пуерто-Плату (26 жовтня), 1 листопада - в Сосуа, а заключна частина пройде 2 і 3 листопада на знаменитому пляжі Кабарете. Деталі сценарію і програма поки знаходяться в стадії розробки, але організатори обіцяють, що не розчарують постійних гостей і приємно здивують тих, хто вирішить відвідати це свято вперше.
Багатоденний Джазовий фестиваль з більш ніж двадцятирічної історією є одним з найбільших культурних подій Карибського регіону і проходить за підтримки освітнього фонду FEDUJAZZ. Щорічно тут представляють серію безкоштовних концертів за участю всесвітньо відомих артистів і лауреатів міжнародних музичних премій, включаючи GRAMMY, а також різноманітні музичні семінари та майстер-класи в усіх заявлених локаціях.
 
Джерело: Міністерство туризму Домініканської Республіки,
За додатковою інформацією звертайтеся в
Action Global Communications
тел .: +7 495 644 39 38, e-mail: [email protected]