28й Міжнародний туристичний салон «Україна» - UITM’2022
Зустрінемось після перемоги! • Україна, Київ, МВЦ, Броварський пр-т, 15

Гастропаб La Esquina удостоєний Сертифікату якості TripAdvisor 2019

news
Гастропаб La Esquina, розташований в оточеному мальовничій полониною містечку Констанца (провінція Ла-Вега), отримав уже третій поспіль Сертифікат якості за версією туристичного порталу TripAdvisor.
Гастропаб La Esquina удостоєний Сертифікату якості TripAdvisor 2019
Закладом володіє сім'я Феррер Родрігес, що перетворила маленький бар на жвавій вулиці в візитну картку Констанци з легкою і душевною атмосферою, живими музичними виступами і завжди усміхненим доброзичливим персоналом, де представлений величезний вибір коктейлів і більше 50 сортів пива, в тому числі фірмове Ferringer з власної броварні. Вдень тут можна зустріти сім'ї з дітьми, які з захватом наминають свіжі чуррос і гарячий шоколад, а вечорами - послухати запальну музику і віддатися загальним несамовитим веселощам. Паб La Esquina став відомим ще й завдяки статусу своєрідного музею стріт-арту, де можна побачити роботи визнаних домініканських майстрів цього жанру сучасного мистецтва.
Сертифікат TripAdvisor враховує якість і кількість думок, залишених мандрівниками на порталі протягом останніх дванадцяти місяців. При цьому заклад має як мінімум протягом року керувати своєю сторінкою на сайті TripAdvisor, утримуючи оцінний бал не нижче рівня «чотири з п'яти», а також зібрати певну кількість відгуків відвідувачів.
 
Джерело: Міністерство туризму Домініканської Республіки,
За додатковою інформацією звертайтеся в
Action Global Communications
тел .: +7 495 644 39 38, e-mail: [email protected]