28й Міжнародний туристичний салон «Україна» - UITM’2022
Зустрінемось після перемоги! • Україна, Київ, МВЦ, Броварський пр-т, 15

SkyUp відкрив продаж квитків на регулярні рейси Київ-Коломбо

news
SkyUp відкрив продаж квитків на регулярні рейси Київ-Коломбо, які будуть виконуватися в період з 27 жовтня 2019 року по 5 березня 2020 року. Дозвіл від Державіаслужби на запуск цього маршруту лоу-кост вже отримав.
SkyUp відкрив продаж квитків на регулярні рейси Київ-Коломбо
Рейси виконуватимуться у співпраці з афільованим туроператором Join UP!. Купівля квитків можлива тільки в обидві сторони з перебуванням на Шрі-Ланці протягом 10-12 днів.
Вартість перельотів починається від 12 127 грн (еквівалент 446 євро) за тарифом Basic, який включає перевезення тільки ручної поклажі. Квитки з включеним багажем за тарифом Standard коштують від 12864 грн (еквівалент 474 євро).
В системі бронювання SkyUp зазначено, що рейси Київ-Коломбо буде виконувати Boeing 737-900ER. Перший літак цього типу авіакомпанія отримала 10 жовтня, а вже 11 жовтня він приступив до обслуговування маршрутної мережі SkyUp.
Оскільки дальності даного авіалайнера не вистачить для здійснення безпосадкових перельотів, на шляху в Коломбо, як повідомили avianews.com в SkyUp, літак буде робити в одному з міст ОАЕ посадку для дозаправки тривалістю 1,5 години. В цей час пасажири будуть перебувати на борту літака.
Через значну тривалості рейсів, яка складе 11 годині 15 хвилин по дорозі з Києва в Коломбо і 11 годині 10 хвилин в зворотному напрямку, в SkyUp обіцяють безкоштовно годувати пасажирів два рази, надаючи сендвічі та напої, а потім гаряче харчування.


www.avianews.com