28й Міжнародний туристичний салон «Україна» - UITM’2022
Зустрінемось після перемоги! • Україна, Київ, МВЦ, Броварський пр-т, 15

Авіакомпанія Wizz Air презентувала інтерактивну карту

news
Авіакомпанія Wizz Air презентувала інтерактивну карту, в якій зібрані правила країн та аеропортів щодо подорожей рейсами компанії.
Авіакомпанія Wizz Air презентувала інтерактивну карту
На карті можна переглянути поточні правила подорожей до країн, до яких літає Wizz Air. Для цього, необхідно клікнути на аеропорт чи країну вильоту і вказати пункт призначення.

Всі країни позначено відповідними кольорами в залежності від карантинних обмежень. Зеленим позначають країни де немає обмежень на в’їзд повітряним транспортом, жовтим – часткові обмеження (тестування/карантин), червоним – повна або часткова заборона на в’їзд до країни.

Карта оновлюється щоденно о 18:00 за центральноєвропейським часом. Скористатись мапою можна за посиланням.
 
“Зверніть увагу, що відповідальність мандрівника полягає в тому, щоб перевірити відповідні обмеження на поїздки в тій чи іншій країні, щоб забезпечити допустимість в’їзду/виїзду з певної країни!“, – наголошують у Wizz Air.
 
Водночас, в компанії додають, що ця карта та пов’язані з нею посилання не повинні служити основним джерелом інформації для подорожей, і ні в якому разі вони не повинні замінювати відповідні офіційні положення країн.