28й Міжнародний туристичний салон «Україна» - UITM’2022
Зустрінемось після перемоги! • Україна, Київ, МВЦ, Броварський пр-т, 15

Прекрасні зимовий чари Загреба

news
Столиця Хорватії та її Адвент неодноразово обиралися відкритим голосуванням на популярному туристичному порталі European Best Destinations як найкращий різдвяний ярмарок в Європі.
Прекрасні зимовий чари Загреба
Адвент - час очікування Різдва Ісуса Христа. В католицьких країнах це 4-тижневий передріздвяний період. Це час передчуття свята, коли прикрашають міста і домівки, проходять музичні фестивалі, витають аромати глінтвейну, ковбаси і кориці, а на вулицях панує святкова атмосфера.

Цього року Адвент в Загребі буде представлений Управлінням по туризму та пройде в дещо іншій атмосфері. Загреб пропонує своїм гостям прямі трансляції концертів і онлайн-виставку під назвою «Virtual Christmas Windows».

Відвідувачі зможуть переглядати анімований контент, підготовлений організаторами за допомогою програмного забезпечення Equinox XR, на екрані свого мобільного телефону.

Безліч культурних заходів, різноманітних музичних програм і концертів, які створять святковий настрій напередодні Різдва і багато іншого. І це далеко не все, що приготував історичний Загреб.