28й Міжнародний туристичний салон «Україна» - UITM’2022
Зустрінемось після перемоги! • Україна, Київ, МВЦ, Броварський пр-т, 15

Учасникам, організаторам та відвідувачам 27-ої Міжнародної виставки UITM’2021

news
 
Учасникам, організаторам та відвідувачам 27-ої Міжнародної виставки UITM’2021
Учасникам, організаторам та відвідувачам
27-ої Міжнародної виставки UITM’2021: Туристичний салон «Україна»

Шановні пані та панове!
 
Від імені Всесвітньої Федерації Туристичних Міст (WTCF) раді вітати всіх учасників, гостей та організаторів 27-ої Міжнародної туристичної виставки UITM’2021: Туристичний салон «Україна».

Пандемія COVID-19 не змінила любові людей до туризму, але породила нову модель децентралізованого, персоналізованого, кастомізованого туризму, що відкриває нові можливості для відбудови туризму та відновлення економіки. Країнам необхідно діяти проактивно та прагнути до інновацій, щоб спільно створити сприятливі умови для відновлення галузі.
Ми впевнені, що «туризм робить міське життя кращим». Сьогодні відбудова туристичної індустрії не просто починається з нуля, зараз спостерігається загальна тенденція до трансформації та оновлення.

Наша спільна мета - сприяти обміну і співпраці між містами та країнами в туристичному секторі, зміцнювати міжнародні зв’язки і сприяти економічному та соціальному розвитку міст по всьому світу. Не зважаючи на те, що пандемія продовжується, ми маємо надію на розвиток світового туризму, і UITM’2021 є однією з тих платформ, яка об’єднує спеціалістів всього ринку для обміну ідеями, пошуку нових рішень та створення можливостей для співпраці між містами та країнами.

Впевнений, що UITM'2021 буде проведена на високому рівні і стане ефективним інструментом для розвитку бізнесу всього туристичної спільноти. Бажаю її організаторам, учасникам і гостям встановлення нових професійних контактів і досягнення всіх поставлених цілей.
 
Chen Bo
 
Director General of Liaison and Events of the World Tourism Cities Federation